.:: Anslagstavlan ::.

Vad händer i Bedlingtonvärlden? Vad har vi för aktiviteter på gång i Skandinaviska Bedlingtonklubben?
Svar på det hittar du just på denna sida. Om det är något du känner platsar här så är du varmt välkommen att maila till
klubbens webmaster, Mimmi Naartijärvi (mimmi.naartijarvi@hotmail.com), så dyker förhoppningsvis din information upp här!

Inbjudan till Viltspår-SM för alla terrierraser lördag 2 september 2017

SKBK beslöt vid styrelsemötet den 19 april 2017, att sponsra två deltagare med anmälningsavgift och gemensam middag.

Medlemskap i Svenska Terrierklubben (SvTek) alternativt rasklubb inom SvTek är obligatoriskt.

För att få delta måste hunden vara officiellt godkänd i anlagsklass viltspår. Viltspårprovet är officiellt och genomförs i öppenklass, helt enligt SKK:s regelverk. Revidering av viltspårregler har genomförts och gäller från 2017 01 01.

I år kommer SvTek att genomföra viltspår-SM på Lisjö Säteris jaktmarker i Surahammar. Samling med middag fredag kväll på Gula hästen i Strömsholm.

Inkvartering på Strömsholms vandrarhem. Husvagns/husbilsplatser kan förbokas via vandrarhemmet för de som så önskar bo där. Bokning senast 1 augusti, förbokade rum. Ref. Kerstin Edeen http://www.stromsholmsvandrarhem.com

Kostnaden för att delta är 500 kronor per deltagare, vilket bland annat inkluderar anmälningsavgift. Avgiften betalas in i samband med anmälan. Förutom detta tillkommer för var och en eventuell kostnad för övernattning, gemensam middag fredag kväll samt reskostnader.

SvTeK betalar fika och enklare måltid vid prisutdelningen. Vi svarar gärna på frågor om Viltspårs-SM och dessutom kommer ytterligare information på SvTeK:s hemsida och i nr 2/2017 av Terrier Posten samt på FB.

Mer information kommer därefter till alla anmälda.

Är du intresserad av att delta med din bedlington, anmäl till vice ordförande i SKBK, Lena Lidsell, telefon 021-18 15 84, lena.lidsell@telia.com senast den 12 juni 2017.Skandinaviska Bedlingtonklubben finns även på facebook,
gå gärna med i sidan och se vad som händer i klubben.

Ansvariga för klubbens facebook sida är Josefine Olsson och Ewa Pajuniemi.

Om det är något du vill ska stå med på klubbens facebook sida får du gärna kontakta Ewa Pajuniemi med din information. Skicka ett meddelande till henne över facebook eller maila henne på kennelyildiz@gmail.com.